Ensamboende ålderspensionärer

Carl Jönssons Understödsstiftelse II lämnar 2022 behovsprövade bidrag till ekonomiskt behövande ensamboende ålderspensionärer, som är födda i Skåne och som nu bor i Skåne.
Ytterligare information får du genom att klicka i menyn till höger, där du även har anvisningar.

Alternativ 1 – Digital ansökan

Skapa konto

För att söka behöver du skapa ett konto med vilket du loggar in i ansökningssystemet. När du registrerat dina uppgifter kommer ansökningssystemet att skicka ett e-postmeddelande för att bekräfta att dina uppgifter är korrekta.  (Kontrollera din skräppost om meddelandet dröjer).  Klicka på länken som finns i e-postmeddelandet för att verifiera ditt konto.

Konto kan skapas manuellt eller med hjälp av BankID.

Skapa ditt konto här.

Ny ansökan

När ett konto är skapat kan en ansökan registreras från och med 2022-04-01

Logga in för att skapa ansökan med BankID här eller logga in för att skapa din ansökan utan BankID här.

Välj ”Påbörja ny ansökan” och fyll i formuläret steg för steg.  Du kan när som helst klicka på ”Avsluta (spara)” för att spara er påbörjade ansökan och logga in senare för att färdigställa den.  Har du frågor, klicka på ”Hjälp” i övre högra hörnet på ansökningsformuläret.  När du är klara klickar du på ”Lämna in”.  Systemet kommer att skicka ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta att ansökan är mottagen.  Du kan även se den ansökan du lämnat in under ”Inlämnade ansökningar”.

Alternativ 2 –  Skicka in ansökan per brev

Ansökningstid 2022: 1 april – 17 maj.

Ansökningsblankett på papper för ensamstående ålderspensionärer kan hämtas här från och med den 1 april 2022.

 

 

6 (11)